Немає
Дарджилінг - це особливий чай. Чайні плантації знаходяться в гірській місцевості Індії на висоті 750-2000м. На такій висоті кліматичні умови сприяють вирощуванню якісного чаю, а особлива обробка чайного листа робить Дарджилінг "шампанським" серед чаїв.
Однією з особливостей цього чаю є те, що його не повністю ферментують (близько 90%). У цьому є певна схожість з улунами. Саме це робить його особливо смачним. Настій на основі Дарджилинга буде світло-бурштиновим, але це не говорить, що чай не заварений. В ароматі відчуваються квіткові відтінки, а смаку властива легка мускатна нота і ледь помітна терпкість.
Особливістю заварювання чаю є температура води. Вода повинна бути близько 90 ° C! Саме при такій температурі Дарджилінг розкриється у всій своїй красі.
Немає відгуків про цей товар.